یکشنبه چهارم آبان ۱۳۹۹ - 17:22 - رضایی -
یکی دیگر از سنت های دیرینه مردم این روستا پختن شلغم-سیب زمینی-وحتی چغندر با روش خاصی بنام کلوغوگ است به این صورت که وقتی کشاورزان زمنهای خود را که سیب زمینی یا شلغم کاشته اند را می کنندکلوخهایی از گل زمین بوجود می اید را جوانها یا بزرگتر ها مثل قلعه ای کوچک روی هم می چینند وداخل ان اتش روشن می کنند تازمانیکه کلوخاحسابی از حرارت سرخ شود .در اخر سیب زمینی وشلغم را داخل ان میریزند وحرم ساخته شده را روی هم می کوبندوباگلهای داغ روی سیبزمینی ها را می پو شانند وحدود نیم ساعت صبر میکنند وانگها سیبها را با تکه چوبی از زیر گلها خارج می کنند .قبل از هرچیز وبیش از لذت خوردن سیب زمینی اتشی از یک کارگروهی وتفریحی که از انجام مراحل مختلف ان عایدشان می شود لذت مب برند